‘DMT heeft mij een ander mens gemaakt’

Terence McKenna over DMTMarco speurde het internet af, experimenteerde met verschillende samenstellingen tot hij de perfecte drug had: DMT.

 


De werkzame stoffen in DMT zitten al in ieders lichaam, bij zowel mensen als dieren, komt voor bij planten en wordt al eeuwen gebruikt door bepaalde indianenstammen. De indianen kwamen door de drug in contact met de geestenwereld. “De DMT die ik maak is veel heftiger dan de DMT die de indianen gebruikten.”

 

Sommige wetenschappers zeggen dat DMT een rol speelt bij bijna-dood ervaringen, schizofrenie en visuele dromen. Marco: “De trip waarin je komt is onbeschrijfelijk. Je bent los van de wereld. Je stijgt als het ware op naar een andere plek. DMT heeft mij echt veranderd. Ik ben een ander mens geworden.”

 

Trip
“Je komt bij een poort waar je doorheen moet. Je wordt er als het ware ingezogen. Er is geen tijd of ruimte, je ziet planten en rare plantaardige vormen. Je kan ook allerlei intelligente wezens in allerlei vormen zien. De wezentjes voeren een of andere kosmische dans voor je op. Je kunt niet verstaan wat ze zeggen, maar de inhoud van de boodschap voel je wel aan: liefde.
Volgens Terence McKenna, een van de meest vooraanstaande entheogene onderzoekers in de Verenigde Staten, kan het gebruik van DMT veel informatie geven over jezelf, anderen en het universum. Hij denkt dat het contact met hogere intelligente wezens misschien mogelijk is via dit soort middelen.

 

 

Marco: “Ik gebruik de drugs alleen voor mezelf. In Nederland is het DMT verboden. Als iemand graag wat wil gebruiken dan mag dat, maar ik screen iemand wel helemaal van te voren. We drinken dan vaak een kopje koffie om elkaar beter te leren kennen. Niet iedereen kan namelijk een DMT-trip aan.”

 

http://youtu.be/D48Wm3ewx-w

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.