Hazes naar de top

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAndré Hazes wordt door velen nog iedere dag gemist. Om de pijn te verlichten en de herinnering in leven te houden zijn er imitators die de grote zanger nadoen. Zo ook Gerard Vriezen. Deze artiest zorgt overal voor een feestje en ook voor mooie afsluiters van Campustalk.

Gerard Vriezen komt uit Utrecht en staat ook wel bekend als André Hazes. Hij begon zijn carrière in 1999 nadat hij in het voorprogramma van de film ‘zij gelooft in mij’ mocht zingen. Daarvoor speelde hij jaren in een band. Toen de echte Hazes in 2004 overleed twijfelde hij er niet over om door te gaan. Tegenwoordig kan iedereen hem boeken voor feesten en partijen. Geheel verkleed in de stijl van Hazes zal hij dan ten tonele verschijnen. Gerard Vriezen is de meest gevraagde Hazes act van Nederland. Omdat Campustalk een melodietje van Hazes wel kan waarderen, vroegen wij hem om een serie aan talkshows af te sluiten met een liedje over een van de onderwerpen. Op de melodieën van Hazes en met spectaculaire videoclips zal Gerard Vriezen te zien zijn na verschillende uitzendingen van Campustalk.
Dat wil jij toch zeker niet missen?

Hieronder alvast een voorproefje met wat meer over de zangerMeer informatie over Gerard vindt je op http://www.gerardlive.nl/

 

 

Bron foto’s: http://www.gerardlive.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.