Het ontstaan van Sjarrel en Sjaan

Sjarrel en sjaan

 

Al 14 jaar trekt het beroemde duo Sjarrel en Sjaan door stad en land om hun liedjes aan de man te brengen.  Ze zingen alles wat met nederpop of smartlappen te maken heeft en brengen vreugde in iedere huiskamer of stamkroeg. Het begon allemaal…

Het begon allemaal in 1999 toen ze elkaar ontmoetten in Café De Potdeksel. Sjarrel vroeg Sjaan om een duet te zingen voor het Smartlappenfestival, zij stemde in en de rest is geschiedenis. Hun roem breidde uit en hun naam werd gevestigd. Ze kregen zelfs een manager die toevallig ook café baas is van De Potdeksel. Naast Utrecht veroveren Sjarrel en Sjaan ook het buitenland. Ze werden zelfs een keer ingevlogen naar Singapore om daar te zingen voor de Nederlandse gemeenschap! Hun liedjes bestaan voor een groot deel uit Nederlandstalig en Smartlap, maar zelf omschrijven ze het als een mix tussen Smartlap en Nederpop: Nedersmart.
Hieronder kun je luisteren naar hun nieuwste single: Zingen

 

 

 

Naast dit nummer brachten ze ook anderen uit als Samen met jou, Happy New Year en Omdat het jouw verjaardag is. Wanneer Sjarrel en Sjaan komen is het in ieder geval altijd een groot feest. Wil jij een keertje zo’n feestje bijwonen, kijk dan in de agenda wanneer Sjarrel en Sjaan bij jouw in de buurt optreden. Oja en die lekkere swinger Zingen kun je ook bestellen. Kun je nog geen genoeg krijgen van het duo? Download dan het masker van Sjarrel en Sjaan zodat iedereen kan zien dat jij fan bent!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.