Je eigen kunstzinnige handtekening aan de Van Sijpesteijnkade

van sijpesteijn 

De verbouwing rondom het stationsgebied breidt zich uit naar de Van Sijpesteijn kade.  Om het er iets fleuriger uit te laten zien, kunnen Utrechters hun kunstzinnige  handtekening achterlaten op een van de bouwhekken bij Utrecht centraal. 

 

Op 7 oktober beginnen de voorbereidingen van de verbouwing aan de Van Sijpesteijnkade. Er wordt een viaduct aangelegd, en er komen nieuwe woningen en kantoren. Over 3 jaar zullen de bussen en trams vanaf het Jaarbeursplein en Busstation West, over dit viaduct richting de Leidseveertunnel en de Vleutensweg rijden.

Dagelijks passeren duizenden mensen de Van Sijpesteijnkade. Om jouw teken- of andere kunsten aan hun te kunnen showen, moet je voor 11 oktober een mail sturen met een foto van jouw idee naar stationsgebied@utrecht.nl. Meer informatie is te vinden op www.cu2030.nl

De verbouwing rondom Utrecht Centraal begint steeds meer vorm te krijgen. Een deel van de nieuwe stationshal is al een tijdje af en ook de nieuwe busstations zijn gerealiseerd. Ook Tivoli Vredenburg is bijna af.

 

 

Benieuwd hoe het stationsgebied er vroeger uit zag? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Eén gedachte over “Je eigen kunstzinnige handtekening aan de Van Sijpesteijnkade

  • 11 oktober, 2013 om 09:07
    Permalink

    Ik ben blij dat er iets gedaan wordt aan het treurige straatbeeld. Dat maakt het net even wat gezelliger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.