Je geliefde aan de haak slaan

Hang je lekker schat? Bron: www.dailymail.co.uk.
Gezellig hè, dat hangen samen?
Bron: www.dailymail.co.uk.

Je bent verliefd. Jullie worden een stel en als partners doe je alles samen. Je deelt lief en leed en je lover vindt jouw hobby’s net zo leuk als die van zichzelf. Bij sommige stelletjes worden echter wel hele aparte gewoontes gedeeld. Body suspension is daar één van. Elkaar na het eten in de haken slaan, om vervolgens enthousiast het vel van elkaars lijven uit te rekken, is niets om van op te kijken…

In een eerdere blog was te lezen wat het fenomeen ‘body suspension’ precies is en waar de oorsprong ligt. Ook was het duidelijk dat er diverse manieren zijn waarop iemand met zijn of haar lijf aan de haken kan hangen, om bijvoorbeeld een gevoel van extase te bereiken. Een andere manier om aan body suspension te doen, is om aan de haken te trekken. Dit kan op diverse manieren. Zo kan iemand met de haken in zijn lijf een auto voorttrekken, maar ook personen kunnen dit bij elkaar doen.

Geliefden die beiden een passie hebben voor of plezier beleven aan body suspension, kunnen elkaar een haakje helpen. Naast gezamenlijk hangen, kunnen ze trekken aan elkaars haken. Meestal worden de haken bij beiden partners geplaatst en worden er draden tussen hen gespannen, vastgemaakt aan de haken. Vervolgens kan het stel met hun eigen lichaamsgewicht aan elkaar trekken (natuurlijk niet al te grof). Op deze manier trekken ze aan elkaars huid, waardoor ze bijvoorbeeld een gevoel van extase bij elkaar teweegbrengen.

Hieronder een filmpje waarin Michael en zijn vriendin samen aan body suspension doen.

Naast trekken aan elkaar, kan je ook hangen aan elkaar. Deze vorm van body suspension heet de tandem.

Weer eens wat anders dan aan iemands lippen hangen. Bron: www.suspension.org.
Weer eens wat anders dan aan iemands lippen hangen.
Bron: www.suspension.org.

Toch geen behoefte om elkaar letterlijk aan de haak te slaan, dan doet een romantisch diner ook altijd nog wonderen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.