‘Mijn kledingkast is een mix van alles’

Profielfoto (1)

Styliste Lisa Vink bezocht de winkelstraten van Utrecht om te ontdekken hoe modebewust Utrechtse dames zijn. Uit onderzoek van Synovate blijkt namelijk dat Nederlanders de Utrechtse vrouw als meest modebewust bestempelen. Lisa voelde verschillende dames aan de tand in de uitzending van Campustalk. De styliste is zelf natuurlijk ook niet vies van een beetje kleding en trends, ‘als het maar een knipoog naar de stoere kant heeft’.

Waarom ben je styliste geworden?
‘De interesse was er al van jongs af aan. Ik was altijd bezig met kleding mixen en durfde meer buiten de lijntjes te treden. Uiteindelijk heb ik ook een opleiding Fashion & Design gevolgd aan de HKU. Daarna wist ik het, ik wil styliste worden!’

Hoe kwam je op het idee om je eigen stylingbedrijf op te richten?
‘Met een eigen stylingbedrijf is het gemakkelijker om opdrachten uit te voeren. Wanneer iemand mij inhuurt kom ik meestal langs om een kleurenanalyse te doen en een figuuranalyse. Op deze manier weet ik beter welke kleding bij ze past. Momenteel doe ik ook de styling van een grote onlineshop, onwijs gaaf!’

Wat is de beste winkelstraat in Utrecht om te slagen?
‘Het fijne van Utrecht is dat je een groot rondje kunt lopen, maar de straat waar je echt alles kunt vinden is natuurlijk de lange Elisabeth. Utrecht vind ik ook een makkelijke winkelstad, je hoeft geen hele dag uit te trekken voor een dagje shoppen. Als ik daar ga winkelen kan dat altijd even snel.’

Wat is jouw stijl?
‘Ik draag wat ik leuk vind en wat bij mij past. Mijn kast is een mix van alles, maar altijd met een knipoog naar de stoere kant. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitverhouding belangrijk en de kleding moet comfortabel zijn. Als jij je er namelijk niet goed in voelt, trek je het ook niet aan.’

Hoe komen mensen met jou in contact?
‘Via mijn facebookpagina Lisa Vink Styling kunnen ze mijn contactgegevens vinden. Je kunt mij altijd bellen of mailen voor een afspraak. In de toekomst wil ik graag mijn eigen site bouwen zodat ik makkelijker te bereiken ben, dan kan ik nog meer mensen advies geven.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.