Spiritueel Utrecht

Bron: paragnost-eddie
Bron: paragnost-eddie

De toekomst laten voorspellen bij een waarzegster, meer te weten komen over je karakter bij een handenlezer of via een medium communiceren met overledenen. Binnen de provincie Utrecht zijn er veel mensen als Spiritueel Werker actief. Wat er precies allemaal mogelijk is en waar u dat kunt vinden leest u op deze blog.

 

 

 

Als spiritueel werker beschik je over paranormale gaven. Paranormaal staat voor verschijnselen die wel worden waargenomen met de zintuigen, maar niet wetenschappelijk kunnen worden verklaard. Bijvoorbeeld wonderen, telepathie en astrologie. Paranormaal staat ook voor bovenzintuiglijk, omdat het niet met de normale zintuigen waargenomen zou kunnen worden. Er wordt dan ook gesteld dat paranormaal begaafden een zesde zintuig hebben, dat verantwoordelijk zou zijn voor telepathie en intuïtie.

Bron: spiritplaza
Bron: spiritplaza

Handlezen:
Je handen zeggen veel over je karakter en je aanleg. Het is niet mogelijk om de toekomst te voorspellen via de handen. De foto hiernaast geeft de drie belangrijkste handlijnen aan. De blauwe lijn is de levenslijn, de groene lijn is de hoofdlijn en de rode lijn is de hartlijn. Waar deze lijnen voor staan kunt u op deze website verder lezen.

Handlezers in Utrecht:
– Iedere woensdagavond bij de Winkel van Sinkel, zie website.
– Sheeda Utrecht Centrum, zie website.
- Martine Utrecht Centrum, zie website.
– Martine Werensteijn in De Meern, zie website.

Bron: zelfzijn
Bron: zelfzijn

Tarot:
Tarotkaarten geven antwoord op al je vragen. Hierbij moet je wel zorgen dat je de vraag op een bepaalde manier stelt. Zo kun je het best de zin beginnen met ‘Wat moet ik doen om…’ met daarop volgend de kwestie. Op deze website kun je de vraag online aan het orakel stellen. De bedoeling is om de vraag neer te zetten op een wit papier en dan onderaan de website op ‘orakel’ klikken. Vijf kaarten zullen dan klaar liggen als antwoord op je vraag. Hoe je de kaarten kunt lezen wordt aangegeven op de website.

Tarot in Utrecht:
– Iedere woensdagavond bij de Winkel van Sinkel, zie website.
– Tarotschool Utrecht, zie website.
– Tarot College Utrecht, zie website.

Met numerologie kun je te weten komen wat de spirituele betekenis achter je naam is. Ook dit kun je op internet ontdekken door je naam in te voeren in de numerologie calculator op deze website. Onder numerologie valt ook de liefdesmeter waarbij je meet hoeveel liefde er tussen twee mensen is.
Met astrologie (karmische horoscoop en spirituele horoscoop) kun je ook meer over jezelf te weten komen.

Astrologie en Numerologie in Utrecht:
– Astroloog Dick van der Mark, de praktijk van Astrologie en Reading, zie website.
– Inana, Astrologie en Reading, zie website.
– Marliska Gerrard, Bilthoven, Numerologie en Reading, zie website.

Een spiritueel medium maakt contact met geesten. Hoe een Utrechts spiritueel medium dat doet, kunt u zien in het televisie item van CampusCam.
U kunt hier een test doen om aan de hand van 20 uitspraken te kijken in hoeverre er paranormale gaven bij u aanwezig zijn.

Bron: paranormaal.blog
Derek Ogilvie. Bron: paranormaal.blog

Een van de bekendste paragnosten in Nederland is op dit moment Derek Ogilvie. De Schotse Derek George Ogilvie kwam in Nederland als eerst op televisie als babyfluisteraar in het programma The Baby Whisperer van RTL 4. Als snel kreeg hij op diezelfde zender ook een wekelijkse show als The Gost Wisperer, waarin hij laat zien dat hij contact maakt met overledenen. Nu doet Ogilvie liveshows in het theater waarbij hij met behulp van readings nabestaanden van overledenen gerust stelt. Hier kunt u een uitgebreid interview met Derek Ogilvie lezen (waarin hij veel over zijn privé leven prijs geeft),  gemaakt door Joan Makenbach.

VARA-programma RamBam zou medium Derek Ogilvie in 2012 ontmaskerd hebben.
http://youtu.be/ZcwWn4Kd43Q

 

Ook medium Char zou in 2008 door Zembla zijn ontmaskerd, dit kunt u bekijken in de video De trucs van Char.
Op de website van KRO Brandpunt staat er een serie afleveringen over paragnosten die door de mand zouden zijn gevallen.

De term coldreading is al even gevallen in bovenstaande video’s. Coldreading is een methode waarbij het medium, zonder iets van de persoon te weten die langskomt voor een reading, wel de indruk wekt die persoon te kennen. Hoe het precies werkt kunt u bekijken in de volgende video waarin Valerio Zeno van BNN Proefkonijnen het gaat uitproberen.

Tegenover coldreading staat hotreading. Bij deze methode wordt er juist wel vooraf onderzoek gedaan naar de persoon die langskomt voor een reading.

Iemand die ook sceptisch is tegenover mediums is Rob Nanninga. Hij zegt: “Spiritistische mediums goochelen tegenwoordig nog maar zelden geesten te voorschijn en hebben geen donkere kamers meer nodig. Ze beperken zich tot verbaal goochelwerk en voelen zich thuis onder de lampen van tv-studio’s. Televisiemediums vallen in de categorie amusement. De makers van zulke tv-programma’s stellen zich niet ten doel betrouwbaar bewijsmateriaal te leveren voor het bestaan van paranormale verschijnselen.” U kunt zijn gehele artikel hier lezen.

U kunt hier nog meer informatie vinden over paranormale begaafdheid en hoe het werkt. Als u meer wilt weten over het communiceren met overledenen. Dan kunt u op deze website de manieren lezen om met geesten te communiceren.

Eén gedachte over “Spiritueel Utrecht

  • 15 oktober, 2013 om 21:16
    Permalink

    Erg interessant om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.