Tinder: vleeskeuring of verliefd?

tinder-android Datingapp Tinder lijkt misschien een leuk tijdverdrijf, maar er zit een serieuze kant aan. Wie indruk wil  maken, moet wel zijn best doen. Met deze tips stromen de matches binnen en wie weet wat je daar aan  overhoudt…

Sinds dit jaar is de liefde van je leven vinden makkelijker dan ooit. Met deze app keur je zelfs op de WC potentiële partners. Op het eerste gezicht een grote vleeskeuring, maar er zijn zelfs huwelijken uit voort gekomen. Zo krijg jij dit ook voor elkaar!

Tip #1: Bij Tinder draait het om de eerste indruk. Op basis van een foto ‘liked’ een ander jou. De eerste foto moet dus de beste zijn! Dit kun je instellen in je Tinderprofiel of via je Facebook. Een scherpe, duidelijke foto waar je in je eentje en met een ‘open uitstraling’ opstaat geeft volgens datingsites het beste resultaat.

Tip #2: Wees bijzonder! Dat kan in je Tinderprofiel goed door verschillende foto’s te uploaden. Een net in pak op de bruiloft van je nichtje. Een met je vrienden in de kroeg. En een actiefoto van de parachutesprong in Frankrijk. Een van die foto’s kan je een ‘like’ opgeven.

Tip #3: Spreid je kansen. Er zitten duizenden Nederlanders op Tinder. Meer mannen dan vrouwen en het publiek is jong. Als je echt een date wil vinden, like er dan op los. Wat heb je te verliezen?

Tip #4: Neem het voortouw. Gewoon ‘Hi!’ is al een prima begin van een gesprek. Hoe je uit een simpel gesprekje een date sleept, daar weten deze Amerikaan en Nederlander alles over.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.