Hulp voor ouderen aangeboden!

Utrecht heeft veel organisaties die ouderen hulp bieden. Alleen veel ouderen durven geen hulp te vragen of weten de juiste hulpbieders niet te vinden. Vind hier de juiste hulp!

image.php

Project DOE – Project DOE helpt ouderen in Soest en Baarn die hun hond niet meer kunnen uitlaten. Er staan tientallen vrijwilligers in de rij om de honden uit te laten, maar er is een tekort aan hulpvragers. Heeft u moeite met het uitlaten van de hond en wilt u graag hulp? Kijk dan eens hier. Ook DUO helpt ouderen in Utrecht met het uitlaten van de hond of het verzorgen van de kat.

Vrijwillige thuishulp – Boodschappen doen? Lampje ophangen? Of misschien een zware doos tillen? Er staan veel vrijwilligers klaar om ouderen te helpen. Er zijn veel verschillende instanties in Utrecht die een groot bestand met enthousiaste vrijwilligers hebben. Zie hier een overzicht.

Ouderenadviseur – Heeft u een probleem en weet u niet meteen de oplossing hiervoor? Bel dan eens met een ouderenadviseur. Bijna elke wijk heeft wel een adviseur die kan helpen met het zoeken van een oplossing en de ouderenadviseur weet precies wie u daar bij kunt helpen!

De huisarts – De huisarts is er niet alleen voor ernstige gezondheidsklachten. Hij is er ook om naar problemen te luisteren en door te verwijzen naar de juiste instanties.

Vraag hulp! Deze organisaties zijn er niets voor niets en willen ouderen graag helpen. Kijk ook eens naar aflevering 2 van CampusTalk waarin meer wordt verteld over Project Doe en ouderen die moeite hebben met hulp vragen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.