Kinderopvang pakt taalachterstand aan

Kinderen hebben vaak moeite met leren. We hebben allemaal als peuter/ kleuter op een bepaalde manier moeite gehad met taal. Er zijn verschillende manieren om kinderen te helpen met taalachterstand.

 

Kinderen hebben tegenwoordig zoveel verschillende dingen om zich heen waardoor de taal niet genoeg aandacht krijgt. Hierdoor hebben ze al heel snel moeite om de taal onder de knie te krijgen.Screen shot 2013-12-20 at 8.56.08 AM

 

Om de kinderen te helpen met hun taalachterstand is er een programma in het leven geroepen voor de peuters en kleuters. Begeleiders van kinderopvang ‘de Blauwe Mammoet’ in Nieuwegein hebben deelgenomen aan een speciale cursus en een diploma behaald.

 

Zijn de kinderen niet te jong voor een educatief programma? Hoe gaat het eigenlijk in zijn werk en wat leren de kinderen allemaal? Vestigingsmanager van ‘de Blauwe Mammoet’ Miranda Majoor legt in onze uitzending van Campus Talk uit wat ze precies doen. Hou de site van campusblog in de gaten voor meer informatie.

http://www.skon.nl/kinderopvang-utrecht-omstreken/nieuwegein/dagopvang-de-blauwe-mammoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.