Schaatsbaan Maarssen toch van start

Maarssen On Ice is afgelopen week toch van start gegaan. De ijsbaan zou dit jaar eigenlijk niet doorgaan, maar op het laatste moment waren er genoeg sponsoren.


Grotere kaart weergeven

Hoofdsponsor Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB) trok zich een aantal weken geleden terug. Gemeente en bewoners dachten hierdoor dat de baan er niet meer zou komen, totdat fitnessclub Newstyle daar verandering in bracht. De organisatie trad op als vervangende hoofdsponsor. De bewoners van Maarssen uitten hun vreugde op Twitter.

 

 

ITV-De Vechtstreek maakte een filmpje van de opening. Wethouder Gera Helling kan zich hierin alleen niet bedwingen om de microfoon van de verslaggever over te pakken. Dit komt vast door de toespraak die zij (met microfoon) tijdens de opening mocht houden.

Maarssen On Ice duurt voort tot 6 januari. Kijk voor meer informatie over het programma en de tarieven op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.