Aantal gameverslaafden toegenomen

Klinieken krijgen steeds vaker te maken met game-verslaafden. Het aantal gamers neemt toe en daarmee ook het aantal verslaafden. Deze mensen, over het algemeen jongeren worden door hun ouders aangemeld. Ook volwassen mannen melden zich af en toe aan. De vrouwen zijn het vaak zat dat hun partners al hun vrije tijd op een Playstation of Xbox doorbrengen. images (1)

 

De verwachting van de klinieken is dat het aantal aanmeldingen fors zullen toenemen. Binnenkort zal Sony, de Playstation 4 uitbrengen en is al langer duidelijk dat concurrent Microsoft, de Xbox One zal tentoonstellen.
Main_PS3_Image_345w_2-02760

Het aantal vrouwen dat langs gaat bij een kliniek om af te komen van een game-verslaving is kleiner dan het aantal mannen. De reden van het gamen lijkt ook ergens anders te liggen. Waar het precies aan ligt en hoe je van een game-verslaving af kan komen is binnenkort te zien in een item.

Meer weten over gameverslaving?
http://www.ighd.nl/game?gclid=CLz7o6T3_7sCFQPmwgodQWsAog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.