Tattoos uit Utrecht bij Oranje-internationals

Tatoeëren wint de laatste tijd veel aan populariteit. Tattoo-artiest Andy van Tattoo Left Hand in Driebergen doet het zo goed dat hij zelfs mag overvliegen naar Oranje-internationals zoals Nigel de Jong om ze te tatoeëren. 

Andy-2

Spelers lopen met Andy weg.
Het is ooit begonnen als hobby en inmiddels verdient Andy  er goed geld mee. Hij is een van de bekendere tattoo-artiesten in Nederland. Voetballers lopen met hem weg en komen vaak terug voor een nieuwe tattoo.

 

Over twee weken vliegt Andy naar Milaan om een nieuwe tattoo te bespreken met AC Milan-speler en Oranje-international Nigel de Jong.

De Jong is niet de eerste bekende voetballer die graag terugkomt bij Andy. Michel Vorm, keeper van Premier League-club Swansea City, heeft regelmatig contact met Andy en heeft tot nu toe een aantal tattoos laten zetten door hem.

Tattoo Left HandLogo-lht
Hoe ze bij de shop van Tattoo Left Hand te werk gaan is te zien in de volgende video’s. Andy is sinds een paar jaar eigenaar van de shop. Hij doet het echter niet alleen zoals te zien is in de volgende clip.

Waarom de spelers graag terug komen bij Andy en wat hem zo uniek maakt is binnenkort te zien in een item. Andy zal de dag dat hij Nigel de Jong gaat tatoeëren door ons worden gevolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.