‘Utrecht is sexy!’

 Utrecht heeft er een echte glossy bij. Het tijdschrift LEVEN! wordt al in Den Haag en Leiden uitgebracht, maar nu ook in de Domstad! Het blad is verkrijgbaar door de hele regio en biedt zowel journalistieke als commerciële verhalen in en rondom de gemeente Utrecht.

Verhaal vertellen over Utrecht

Elf december was de lancering van het magazine in restaurant Zin Inn, waar ook de cover werd onthuld. ‘Met LEVEN willen we een platform bieden aan alle mensen en organisaties in Utrecht die hun verhaal willen vertellen. Het gaat erom wat al de Utrechters bezighouden. Dat willen we graag weerspiegelen in LEVEN!’, vertelt hoofdredacteur Catelijne Gerlag tijdens de opening. ‘We hebben veel gesprekken gevoerd en onderzoek gedaan naar de behoefte van de mensen. Hieruit bleek duidelijk dat er erg veel behoefte is aan deze glossy.’

Kom dat zien!

Mirjam van Rijk, wethouder in Utrecht, nam het eerste nummer als eerste in ontvangst. ‘. Op de cover staat ‘Utrecht is sexy! Dat is ook echt zo. Het doel van het blad is dat iedereen 1 of 2 artikelen leuk vindt. Ik denk dat dit veel meer is. Er komen allerlei onderwerpen aan bod en dat maakt het magazine bewegelijk. Komt dat zien, of beter gezegd: ga dat lezen!’

Hieronder vind je een korte sfeerimpressie van de lancering!

 

Eén gedachte over “‘Utrecht is sexy!’

  • 16 december, 2013 om 18:17
    Permalink

    #zinin was toch laatst ontmaskert als een hashtag dat vooral sarcastisch wordt toegepast? Beetje een ongelukkige naam voor het restaurant..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.