‘De Spons’ van CampusTalk

Annabelle waait uit op een brug in Oostenrijk.  Foto: Jet Verheijen
Annabelle waait uit op een brug in Oostenrijk.
Foto: Jet Verheijen

Sterke verhalen, Annabelle Zandbergen is er gek op. Onder het genot van een klein biertje kunnen haar iets wat scheefstaande oren uren openstaan voor mythes van alle lengtes. Of je haar nu vertelt over wat je vanmorgen voor ontbijt had of waarom je de Zesde Symfonie van Beethoven zo geweldig vindt. Annabelle zuigt alle informatie in haar op. Ze is als een spons.

Het is juist dit talent dat haar zo’n bijzondere aanwinst voor onze redactie maakte. Samen kijken we terug naar de verschillende hoogte- en dieptepunten van CampusTalk seizoen 2.  

 

 

Een luisterend oor?
,,Ik vind het inderdaad soms fijner om gewoon lekker te luisteren. Wanneer mensen zich op hun gemak voelen vertellen ze zoveel interessante verhalen. Ik houd ervan om een gesprek te leiden, maar op zo’n manier dat je zelf het minst aan het woord bent.”

Hoe kwam dit luistertalent tot uiting op de redactie?
,,De redactie is de enige plek waar ik goed van me laat horen. Ik schreeuw al mijn hersenspinsels regelrecht de groep in of er nu iemand anders aan het woord is of niet.”

En in je werk?
Luister naar deze transmediale memo voor het antwoord:

Welke producties ben je het meest trots op?
,,Op het item over de rivierkreeft en op de rubriek Kroegkronieken natuurlijk. Het kostte mij bij het eerste item veel moeite om de juiste mensen voor de camera te krijgen, maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. Ook met het fraaie camerawerk van Jens van Pieterson ben ik erg blij. Kroegkronieken was vooral heel erg leuk om te maken met de mannen in Café Vredenburg.”

 

Eén gedachte over “‘De Spons’ van CampusTalk

  • 23 januari, 2014 om 23:37
    Permalink

    Leuk om een kijkje te krijgen in een echt CampusTalk brein. Al kan ik met trots zeggen dat ik Annabelle van dichtbij aan het werk heb gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.