Einde van Tivoli aan de Oudegracht in zicht

Tivoli aan de Oudegracht
Tivoli aan de Oudegracht
Op 21 juni van dit jaar opent TivoliVredenburg haar deuren en gaat Tivoli aan de Oudegracht verloren. Dit betekent dat Tivoli stopt met het organiseren van concerten en feesten in het pand aan de Oudegracht. Vanaf februari start Tivoli Tijdloos: een reeks van 27 concerten waarmee afscheid wordt genomen van Tivoli Oudegracht.

Velen artiesten zijn de afgelopen jaren in Tivoli langs geweest. Van grote artiesten als Snoop Dogg tot kleine onbekende artiesten. Sommige artiesten hebben zelfs een speciale band met Tivoli en treden daarom in deze afscheidsreeks op. Dit zijn artiesten als De Editors, De Jeugd van Tegenwoordig, Midlake, Racoon, The Opposites, Soulfly en nog velen anderen.
Mocht jouw favoriete artiest hiertussen staan of wil je nog één keer genieten van een mooi concert in Tivoli aan de Oudegracht dan kun je voor meer informatie terecht op de site: http://www.tivoli.nl/nieuws/532/Tivoli-Tijdloos.

Het feit dat Tivoli aan de Oudegracht dicht gaat is voor Massa een reden geweest om elke week op zoek te gaan naar herinneringen over het pand vanuit verschillende artiesten. Interviews met deze artiesten kun je lezen op: http://massa-media.nl/#2

Bron: deStadUtrecht.nl

Eén gedachte over “Einde van Tivoli aan de Oudegracht in zicht

  • 23 januari, 2014 om 22:47
    Permalink

    Ik vind het echt heel erg dat Tivoli gaat sluiten, maar we krijgen er vast iets moois voor terug! Het nieuwe Vredenburg ziet er nu al prachtig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.