Waar haal je het vandaan?

Joost Mangnus is een columnist uit Lombok. Bijna al zijn columns gaan over de wijk en inmiddels is zijn vijfde boek uit. Elk jaar verschijnt er nieuw boek vol columns over Lombok. Hoe kan de wijk hem zo blijven inspireren?

Volgens Joost is dat niet lastig. Er gebeurt veel in de wijk en alles veranderd constant. Zo zijn de kinderen van Joost een grote inspiratiebron voor hen. ‘De Lombokkertjes’ noemt hij ze liefkozend. Het is een jongentje van 2,5 jaar en een meisje van een paar maanden. Zelf komt Joost uit Eindhoven, en ondanks dat hij een prima jeugd daar heeft gehad is hij toch een beetje jaloers op zijn kinderen. ‘Ik zou hier ook wel willen opgroeien, nu zie ik alles door het perspectief van een volwassenen en vind het jammer dat ik dat nooit meer als kind kan zien’.

In de uitzending van vrijdag om 12.00 uur komt Joost ook nog voorbij. Hier zie je wat Joost zijn favoriete plekjes van Lombok zijn. Wil je dat weten ga dan zeker kijken. Ondertussen worden komen er nog twee columns van Joost hier op de site. Houd dat dus ook goed in de gaten.

Hieronder een video over Joost van Lomboxtv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.