Alstublieft: duizend rode rozen!

91341In de uitzending van CampusTalk zag je Hellen. Hellen staat de hele dag door tussen de bloemen, ze is namelijk bloemist.

Als bloemist moet je niet alleen heel vroeg opstaan, je moet ook de hele dag doorwerken om alle bestellingen af te maken. Soms denkt Hellen om vijf uur klaar te zijn met haar werk, maar dan komen er ineens nog 20 bestellingen binnen: daar gaat Hellen’s vrije avond. Maar gelukkig is het werk van Hellen niet saai. Ten eerste houdt ze van bloemen: “Ik werk liever met bloemen dan met mensen”, grapt ze. Maar daarnaast maak je als bloemist ook opmerkelijke dingen mee. Leuke en minder leuke dingen. Zo ontving een klant van Hellen ooit duizend rode rozen met valentijnsdag van haar geheime aanbidder!

Maar helaas maakt Hellen als bloemist ook wat minder romantische dingen mee op valentijnsdag.

Maar wie of wat vond ze nou eigenlijk zo lelijk: die bloemen of hem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.