“Dan kan ik nog even uit mijn slof schieten”

Ouderen vieren feest op het festival Open Air
Ouderen vieren feest op het festival Open Air

In de uitzending zagen we al hoe ouderen uit het woonzorgcentrum Zuylenstede in Overvecht denken over festivals. De meeste zijn goed op de hoogte van wat er allemaal gebeurd op een festival. Een enkeling weet niet beter dan dat er slechts één keer per jaar een songfestival georganiseerd wordt.

MAAR: het begrip festival komt voor de ouderen dichterbij dan ze denken, want: gaan de kleinkinderen van de oudjes wel eens naar festivals? En wat nou als één van de kleinkinderen zou vragen of opa of oma eens een keer mee zou gaan naar ‘zo’n feest met limonade en muziek en van alles en nog wat’?

We vroegen het bewoners van woonzorgcentrum Zuylenstede in Overvecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.