Een voorproefje van TivoliVredenburg

tivo
Tivoli is officieel verhuist naar haar nieuwe thuis in het Muziekpaleis: TivoliVredenburg. Van een oud klooster naar een waar 21e eeuws concertgebouw. Het nieuwe pand heeft in tegenstelling tot de locatie gevestigd aan de Oudegracht, maar liefst vijf nieuwe zalen. 

Zogeheten biotopen, ieder met een anders sfeer, inrichting en doeleinde.  De Grote Zaal: de symfoniezaal van het nieuwe Vredenburg, De Ronda-zaal met toch intieme zaal met een capaciteit van 2000 man, Pandora-zaal: een ruimte voor o.a dancefeesten en prachtig uitzicht over het centrum van Utrecht, de Hertz een met hout beklede kamermuziekzaal en Cloud Nine: helemaal bovenaan het enorme gebouw en beslaat maar liefst 3 verdiepingen

Hier nog een korte indruk van de inrichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.