Elke dag een gezond recept bij Kamilla’s Keuze

Kamilla's Keuze staat van maandag tot donderdag op het Smakkelaarsveld bij Centraal Station
Kamilla’s Keuze staat van maandag tot donderdag op het Smakkelaarsveld bij Centraal Station

Stel je voor: elke dag reis je heen en weer tussen Amsterdam en Utrecht voor je werk. Thuis zitten twee koters met hongerige magen te wachten tot je thuis komt en iets heerlijks neerzet. Hoewel de p’s het altijd goed doen (patat, pannekoeken en pizza) wil je niet dat je kroost dichtgroeit. In gedachten verzonken loop je langs Kamilla die zoals elke dag haar maaltijdpakketten staat te verkopen. Oplossing gevonden! 

Kamilla’s Keuze staat van elke doordeweekse dag op het Smakkelaarsveld bij het Centraal Station. Hier verkoopt zij van vijf tot zeven pakketjes waar alle ingrediënten én een recept in zitten. De producten komen allemaal uit de streek; van elk ingrediënt is te vinden waar het precies vandaan komt. Een maaltijd voor één persoon kost 6,75 euro, voor twee personen is het 12,75.


Grotere kaart weergeven

Op de website van Kamilla’s Keuze staan de verschillende leveranciers en mogelijkheden. Zo is er een bestellijst en kan er bij verschillende bedrijven worden geleverd. Hoef je niet eens meer bij de kar langs!

Kamilla heeft haar bedrijfje in de zomer van 2013 opgericht.  “Het was veel meer werk dan ik had verwacht”, vertelt ze in de auto naar de boer. “Misschien was ik naiëf, maar ik dacht dat als het eenmaal liep, niet meer fout kon gaan. Toch blijkt dat er in een onderneming goede tijden, maar ook slechte tijden zijn. Na een goede week kan het weer zomaar omslaan en heb je weer een hele slechte week. Ik had verwacht dat ik eerder meer winst zou maken.”

Wil je weten waar Kamilla haar groenten haalt? Kijk dan het filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.