Fotoboek over het Cartesiusgebied

In de uitzending hebben we laten zien dat het oude werkspoor een nieuw leven krijgt. Wat vroeger werd gebruikt voor het bouwen van wagons voor het treinverkeer, wordt binnenkort nu totaal anders. In de loods komen verschillende bedrijven die met elkaar samenwerken, waardoor er een nieuwe manier van werken ontstaat. Maar er is nog meer. 

Niet alleen het werkspoor, maar het hele Cartesiusgebied wordt vernieuwd. Over vijf jaar zegt Erik Uitenbogaard dat het gebied er totaal anders uit zal gaan zien. Om de huidige gebouwen en omgeving vast te leggen maakt hij een fotoboek.

De foto’s in het boek moeten dichtbij de mensen staan en vast leggen hoe het er op dit moment uit ziet. Het gebied zit in de lift en Erik gokt dat het gebied er over een aantal jaar niet meer te herkennen is. Als mensen het boek kopen, wilt hij dat ze met open ogen zeggen: ‘Hè?! Zag het Cartesiusgebied er drie jaar geleden zó uit?’

Wil jij meewerken aan het fotoboek? Dat kan! Ben jij iemand die bij of in het Cartesiusgebied woont of je maakt veel foto’s van het gebied, schrijf dan een mailtje naar dit adres: erik-uitenbogaard@cartesiusmuseum.org

Het fotoboek is hopelijk eind 2014 klaar en ligt dan in de winkels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.