Hoe is het om met je (schoon)vader op het erf te wonen?

Op het driedorpenpunt Bunnik – Houten – Utrecht heeft familie Oskam een melkveebedrijf met 125 melkkoeien en 100 kalfjes.Het bedrijf werd in 1943 door Opa Oskam opgericht en in 2007 nam Floor het bedrijf van zijn vader over. Hij woont echter nog wel op het erf. Hoe is dat nu?

Floor en zijn vrouw doen ook me met ┬áhet initiatief Boerderij in de kijker. Hierbij krijgen bassisscholen een kijkje op de boerderij. Ze ontvangen zo’n 800 basisscholen op jaarbasis. Nieuwsgierig geworden naar andere boerderijen in de buurt? Kijk dan hier.

anouschka te lintelo

Vierdejaars studente Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.