“Meneer, wat is een festival?”

Festiviteiten, feestelijkheden of anderzijds gezellige bijeenkomsten waar veel mensen bij elkaar komen zijn van alle tijden. Het is een ontsnapping aan de harde realiteit, werk of een manier om even helemaal los te gaan. Feestjes zijn van alle tijden. Maar waar mensen vroeger gezamenlijk liederen zongen, sjoelden, of dansten, gaan jongeren nu naar grote festivals waar ze onder het genot van harde muziek, uit hun dak gaan. 

Een bijzonder voorbeeld van de op het eerste oog vreemde combinatie: ouderen en festivals is de ‘bekende’ house-opa. In de zomer van 2013 werd hij gefilmd op het festival Latin Lovers. Dat filmpje werd vervolgens een regelrechte hit op internet. Ben je benieuwd naar deze feestende oudere? Kijk dan naar de reportage die is gemaakt bij RTV Noord-Holland.

Er zijn meer ouderen die de Nederlandse dansvloeren onveilig maken.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.