Moestuinen voor dummies

In de elfde uitzending zag je een item voorbij komen over het kweken van je eigen groente in je stadstuintje. Als je na dit item groene handen hebt gekregen, maar nog niet precies weet hoe je het aan moet pakken, kijk dan naar onderstaand filmpje. Janneke Tops, de landbouwdeskundige uit de elfde uitzending vertelt in dit filmpje hoe het best kunt beginnen met het kweken van je eigen groenten. Voor je het weet heb je je eigen moestuin!

 

Eén gedachte over “Moestuinen voor dummies

  • 2 april, 2014 om 22:52
    Permalink

    Ik wou dat ik ook een tuin had, wil ook wel zelf wat planten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.