Politiek in schrijfclub Klinker

Wekelijks komt schrijfclub Klinker samen in daklozenopvang De Tussenvoorziening op ’t Jansveld. Hier worden personen met een dakloze of psychiatrische achtergrond door vrijwilligers begeleidt. Zij krijgen de opdracht om binnen anderhalf uur een tekst te schrijven. Veel van de teksten worden gepubliceerd in de Straatkrant.

Er wordt geschreven over uiteenlopende onderwerpen als psychoses, de natuur, inspiratie, maar ook over de politiek. Anne Marie ten Berge is een trouwe bezoeker van de schrijfclub en schrijft geregeld over politiek. Ze is voor vrije burgermeestersverkiezingen en uit haar onvrede in haar gedichten.

[jwplayer mediaid=”37174″]

Volgende week live in de uitzending: meer over schrijfclub Klinker! En wil je zelf als vrijwilliger bij de schrijfclub aan de slag? Stuur een mailtje naar juliamuller@tussenvoorziening.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.