Reacties van de gasten – uitzending 9

foto (5)

Ben je benieuwd naar wat de gasten van de uitzending vonden? Keshia Vafaei (Kroeshaar) vindt het erg fijn dat de media eindelijk aandacht schenkt aan kroeshaar. “Donkere vrouwen hebben de laatste tijd bijna allemaal van dat ongezonde stijle haar. Zoals Naomi Campbell. Deze vrouwen zijn onderhand kaal doordat hun haar afbreekt.” Dit wisten gasten Corine van Strien (Eenzame uitvaart), Monique Boss (hondengedragsdeskundige) en Willem Scheefers (Zentrum) niet.

Corine van Strien vond de onderwerpen erg afwisselend. “Het duurde wel erg kort!” aldus Willem Scheefers, die liever wat langer in de uitzending had gepraat. Daar is Monique Boss het mee eens. “Misschien wat minder onderwerpen, en meer verdieping?” Toch blijft Corine van Strien erbij dat de afwisseling de uitzending juist wel interessant maakt. “Er komt veel meer bij zo’n programma kijken dan ik dacht, en er werken veel meer mensen mee!”

2 gedachten over “Reacties van de gasten – uitzending 9

  • 3 april, 2014 om 21:16
    Permalink

    Wat leuk om te lezen! Hebben ze misschien wel gelijk in, in onze talkshow zou eigenlijk iets meer ruimte moeten zijn voor de interviews

  • 3 april, 2014 om 20:39
    Permalink

    Leuk die reacties van gasten! Ik zou dat wel vaker willen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.