Skylanders, de hype onder kinderen

Hypes komen en gaan. Iedere week lijkt er wel een nieuwe hype bij te komen. Basisschoolkinderen willen allemaal hetzelfde stuk speelgoed hebben. Middelbare scholieren willen graag de nieuwste en hipste telefoon. En wat te denken van het streven naar de mooiste en duurste auto’s. Vorig jaar wilde ieder kind nog graag een waveboard en een Furby hebben. De nieuwste hype onder kinderen van tegenwoordig is de Skylander.

Nou moet je weten dat ik niet helemaal thuis ben in de hypes onder kinderen. Dus ik stelde even een vraag op twitter:

Op deze vraag kreeg ik onder andere deze reacties:

https://twitter.com/EJK90/status/438237358191034368

Deze hype is blijkbaar langs mij heen gegaan, want ik had er nog nooit van gehoord. Heb jij er nou ook nog nooit van gehoord? Hieronder staat een beschrijving zodat ook jij kunt meepraten over de hype:

Skylanders, de hype onder kinderen
Skylanders, de hype onder kinderen

Wat zijn nou Skylanders?
Skylanders is een platformcomputerspel. Een spel waarbij speelgoed tot leven komt. Het is namelijk te spelen op een spelcomputer. Het verschil is dat in plaats van dat de figuren in het spel zitten, je ze los aan moet schaffen. Je koopt namelijk de poppetjes van het spel en met deze poppetjes speel je op bijvoorbeeld je XBOX, WII of Playstation. Tijdens het spel moet je allerlei vijanden verslaan.

Personages
Op de officiële website van de Skylanders worden alle verschillende personages uitgelegd: Wash Buckler, Blast Zone, Boom Jet, Doom Stone, Fire Kraken, Free Ranger, Freeze Blade, Grilla Drilla, Hoot Loop, Manga Charge, Night Shift, Rattle Shake, Rubble Rouser, Spy Rise, Stink Bomb en Trap Shadow.

Heb je alle personages verzameld en kan je er geen genoeg van krijgen? Wees gerust, er zijn namelijk ook nog horloges, handdoeken en allerlei andere Skylanders attributen te koop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.