“Zonder Priscilla zat ik hier misschien niet”

JoopIn de uitzending zag je Joop die al 7 jaar thuiszorg krijgt van Priscilla. Joop hecht veel waarde aan ‘zijn’ Priscilla. Sterker nog: zonder Priscilla zat Joop er misschien niet zo bij als nu.

Wat je in de uitzending niet ziet, is dat Joop vertelt dat hij er zonder Priscilla misschien niet meer was geweest. Op een normale ochtend vertrekt Priscilla namelijk weer richting haar client Joop. Eenmaal aangekomen belt zij bij hem aan. De deur gaat nog niet open. Priscilla wacht even, misschien ligt hij nog in bed of zit hij net op het toilet. Maar normaal staat Joop toch precies klaar om acht uur wanneer Priscilla komt? Priscilla wordt ongerust. Zelf heeft ze geen sleutel. En nu: politie bellen? Buren? Ze besluit bij de buren aan te bellen. Gelukkig heeft een van hen de sleutel van het huis van Joop. Snel sprint ze naar binnen en treft daar een op de grond liggende Joop aan. Gelukkig voor Joop komt Priscilla net op tijd. Joop wordt naar het ziekenhuis gebracht waar hij vervolgens weer helemaal de oude wordt. In het filmpje hieronder beschrijven Joop en Priscilla wat er destijds gebeurde. Ook vertelt Joop hoe hij denkt dat het was afgelopen wanneer niet ‘zijn’ Priscilla, maar een uitzendkracht die ochtend bij hem voor de deur had gestaan om thuiszorg te komen geven.

3 gedachten over ““Zonder Priscilla zat ik hier misschien niet”

 • 4 april, 2014 om 12:27
  Permalink

  Toch zonde dat mensen hun hulp moeten missen op wie ze al jaren vertrouwen. Waar is de menselijke maat gebleven?

 • 3 april, 2014 om 21:14
  Permalink

  Priscilla klinkt als een gezellige hulp, die zou ik ook niet kwijt willen raken!

 • 31 maart, 2014 om 10:44
  Permalink

  Wat een verhaal, wat een cameravoering en wat een boeiend interview. Ik wist niet dat mensen in de thuiszorg zo veel waarde hechten aan hun vaste hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.