AERT opent in Rotterdam

Op vrijdag 28 april opende AERT zijn deuren in Rotterdam. Een winkel speciaal voor mannen met stijl, waar naast kleding ook espresso, Gin&Tonic en meubels worden verkocht.


Bij binnenkomst is gelijk duidelijk; dit is iets anders dan we gewend zijn. In een grote, industriële hal in het midden van Rotterdam hangen pakken op een rij. Bij de rechtermuur staan flessen whiskey en gin op een grote kluisjeskast; de bar. Een bar in een kledingwinkel? Ja, dat is AERT: anders, met stijl.

Naast de trap naar de eerste verdieping hangt een ‘mig-raket’ vanaf het plafond. Achterin staan vier oude bioscoopstoelen op een rijtje. Hier kunnen games gespeeld worden, en worden films als de Da Vinci Code en The Godfather gedraaid. Echte mannenfilms. 

 

Raket in AERT
Raket in AERT

Het is duidelijk: AERT wil iets anders uitdragen dan een normale kledingzaak. De barbiers die ook kleding verkopen, zijn nogal uitgemolken, maar AERT brengt alles bij elkaar wat de luxe man nodig heeft. Een plek waar je kunt relaxen en niet alleen hoeft te komen als je een nieuw pak nodig hebt.
Wil je weten hoe AERT eruit zag tijdens de verbouwing? En hoeveel werk er wel niet in zit? Kijk dan naar CampusTalk 16!
Zoek je nog een bijbaantje? AERT is nog op zoek naar personeel!  Stuur een maitlje met je cv, foto en motivatiebrief naar info@aert.co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.