De fixers van The Fixables

 

Ferry Timmer in zijn zaak op Achter Clarenburg in het centrum van Utrecht.
Ferry Timmer in zijn zaak op Achter Clarenburg in het centrum van Utrecht.

Volgens Ferry Timmer, mede-oprichter van The Fixables, kunnen smartphones en tablets bij zijn reparatiewinkel heel makkelijk en snel worden gerepareerd door de ‘fixers’. Maar wie zijn dat? En wat moet je in huis hebben om een goede smartphone-reparateur te zijn? Ferry vertelt in de video hieronder hoe het zit.

 

 

Een van de reparateurs waar Ferry in het vorige filmpje over spreekt, is Patrick. Ook wel iPatrick. Zijn specialiteit is -zoals de naam al doet vermoeden- het repareren van iPads. Na zijn motorcross ongeluk, is de oud-timmerman terecht gekomen bij The Fixables. Ferry is erg over hem te spreken.

 

 

The Fixables zit midden in het centrum van Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.