Proef het Utrechts geluk

Je eigen geluk delen met je medemens. Daar draait het om bij de Geluksroute. Afgelopen weekend werd deze speciale route voor het eerst in het centrum van Utrecht georganiseerd. De vraag waar de Utrechter zijn of haar geluk vindt, staat hierbij centraal. Waar word jij gelukkig van?

Op de Geluksroute zijn de zogenoemde ‘geluksplukkers’ en ‘geluksbrengers’ aanwezig. Hoe het in zijn werk gaat, is simpel. De geluksbrengers delen tijdens het weekend hun geluk met de geluksplukkers. Je kan dus zelf kiezen waar je aan meedoet of wat je wilt zien.

Op onderstaande plattegrond is te zien wat er het afgelopen weekend te doen was. Een kleine greep uit het grote aanbod van de eerste Utrechtse Geluksroute; er werden gelukskoekjes gebakken, voor de kinderen is er een kinderkookcafé georganiseerd, je kon meedoen aan een mindful workshop en er werd een woordenwandeling gehouden.

Schermafbeelding 2014-05-15 om 18.39.00.png

Bij eerdere Geluksroutes zijn er onder andere lezingen over geluk gehouden, werden er massages en workshops gegeven en kon je free hugs ontvangen van de geluksbrengers.

De initiatiefneemster van het evenement is Marike van IJssel. Zij had ooit de droom om mensen met elkaar te laten verbinden. Zij wilde hierbij de focus leggen op gebeurtenissen waarbij juist het positieve benadrukt wordt. Haar droom kwam uit en zo werd het geluk in september 2012 voor het eerst uitgewisseld in Leiden.

De Geluksroute wordt binnenkort ook in Rotterdam Centrum en Rotterdam Noord, Wijchen, Delft en het Groene Hart georganiseerd.

Soms zijn het de kleine dingen in het leven die je gelukkig kunnen maken. Laat ons weten waar jij gelukkig van word door een reactie te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.