The making of: Portrait of Lotte and Vince

Portrait of LotteLotte (14) en Vince Hofmeester (11) uit Utrecht zijn wereldberoemd. Vanaf hun geboorte zijn ze elke week door hun vader Frans Hofmeester gefilmd. Frans is filmmaker en hij zette al deze stukjes film achter elkaar. Zo maakte hij een time-lapse van zijn kinderen. De filmpjes zijn op Youtube al miljoenen keren bekeken, in allerlei verschillende landen. Van Japan tot Mexico en van De Wereld Draait door tot CNN: Lotte en Vince zijn overal. In het korte filmpje hieronder legt Frans Hofmeester uit hoe hij nou precies de timelapse van zijn kinderen in elkaar zet.

Ben je benieuwd naar meer werk van Frans Hofmeester? Houd dan de doorgang onder het spoor bij de Albatrosstraat in de gaten; Frans ontwerpt samen met omwonenden een kunstwerk voor in de onderdoorgang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.