Het jointje dat je niet hoeft te draaien

Wiet wordt onlosmakelijk verbonden met Nederland. Wiet kan op verschillende manieren worden genuttigd. Zo kan je het roken,  er thee van zetten of een spacecake maken. Of dit al niet genoeg was is er een nieuwe manier bijgekomen. 

Bron: geld.planetfem.comTegenwoordig is het mogelijk om wiet te roken door middel van een elektronische joint. Het kan natuurlijk niet anders dan dat deze uitvinding uit Nederland komt. De joint van het bedrijf E-Njoint heeft de vorm van een reguliere joint en bevat geen tabak, nicotine en thc. Rutger Cranssen, directeur van E-Njoint is erg tevreden over zijn product en verwacht dan ook dat het een groot succes zal worden.

Net als elke andere ondernemer speelt ook Cranssen in op het WK. De joint is namelijk ook verkrijgbaar in een oranje variant die naar appeltjes van oranje smaakt.

Of de elektronische joint door instanties zoals het Bureau voor Medicinale Cannabis (BMC) zal worden voorgeschreven als medicijn is nog maar de vraag.

Hieronder een filmpje over momenten die wietrokers zeker zullen herkennen. Voor de rest onder ons, is het filmpje ook gewoon grappig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.