Hoe hou ik m’n vinyl schoon?

Een echte platenverzamelaar zorgt natuurlijk goed voor zijn of haar platen. Zeker als je je platen op een of ander stoffig rommelmarktje gekocht hebt. Je komt thuis en het eerste wat je doet is natuurlijk je plaat op de speler leggen, heerlijk genieten van je nieuwe muzikale aanwinst. Tot je grote schrik hoor je een constante kraak door je muziek heen. Hoe kan dit nou? Stof op de plaat, dat is de oorzaak.

In het instructievideotje hieronder zie je hoe je plaat weer kraakhelder kan laten klinken. Matthijs laat zien hoe hij met de ‘Knosti Disco Antistat‘, namen verzinnen kunnen die Duitsers wel, zijn plaat wast. Kijk en leer!

https://www.youtube.com/watch?v=VJkM9rhsyks&feature=youtu.be

jelmerschmit

Student Journalistiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.