Reddit voor dummies

We hebben het in de uitzending gehad over de website Reddit. Populair over de gehele wereld, maar in Nederland niet bij iedereen bekend. Mocht je nou niet precies weten wat Reddit is, dan is dit een uitleg: Reddit voor dummies.

 

Snoo is de mascotte van Reddit
Snoo is de mascotte van Reddit

Als Google de website is waar je naartoe gaat om iets te vinden, is Reddit de website waar je heen gaat om te kijken wat andere mensen al hebben gevonden. Hoe het precies werkt zie je in de handige video uitleg hier onder.

Reddit heeft verschillende subreddits, een daarvan is de Amsterdamse groep. Een keer per maand, elke eerste zaterdag, komen er verschillende mensen uit deze groep samen ergens in Amsterdam. Wij vroegen een paar aanwezigen naar hun beste Reddit anekdote en toen stuitte we op wat sterke verhalen.

 

2 gedachten over “Reddit voor dummies

  • 20 juni, 2014 om 10:01
    Permalink

    Wat onderscheidt Reddit van de andere talloze diensten?

  • 19 juni, 2014 om 19:07
    Permalink

    Interessant. Hoe lang nog voordat Reddit in Nederland net zo groot is als Facebook? Of is dat een utopie? Groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.