‘Hey jij daar! Zin in een drankje?’

Na de succesvolle Facebookpagina ‘Hartstocht in de trein’ kunnen ook HU’ers hun hart luchten op het internet. Met de Facebookpagina ‘Hey jij daar’ kunnen studenten van de Hogeschool Utrecht een oproepje plaatsen om zo hun ware liefde te vinden. 

10641239_698793090198501_1284434031510715129_nHet idee ontstond bij Meral Ermagan. “Op school lopen veel leuke jongens rond en mij leek het leuk om binnen de school een soort ‘Hartstocht in de trein’ te hebben”. Door verschillende soorten berichten te plaatsen op de pagina willen de studenten wel variëren. “We hebben een foto geplaatst van een vriendin van ons en een oproep gedaan om een date te regelen.”

Studenten eventmanagement Meral Ermagan, Mieke Verhagen, Sabrina van Arnhem en Demi van Schupp hebben de Facebookpagina opgezet om studenten een handje te helpen. Deze kunnen een oproep plaatsen op de pagina als hij of zij een leuke andere student heeft gespot maar deze niet durft aan te spreken. de oproep wordt dan anoniem geplaatst.

Schermafbeelding 2014-10-01 om 14.47.43

De tweedejaarsstudenten hebben de afgelopen drie weken volop hun campagne gevoerd op de faculteiten. Door te flyeren in de scholen willen de studenten meer aandacht en uiteindelijk likes krijgen.

Na drie weken staat de teller op ruim 500 likes. De meiden denken niet dat de eindstand op 5001 likes komt te staan. “We hebben wel al veel aandacht gekregen. Dat hadden we zeker niet verwacht. Het begon bij Trajectum en zelfs RTV Utrecht heeft er aandacht aan besteedt.”

Schermafbeelding 2014-10-01 om 14.48.03

Vergeten wat ‘Hartstocht’ in de trein precies is? Kijk dan even naar het onderstaande filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.