‘TRICK OR TREAT’

In Ierland, Amerika en Canada wordt er vandaag voluit gefeest. Het draait de hele dag om bloed, vampiers, pompoenen en snoepgoed. In Utrecht is het natuurlijk óók Halloween en daar moet je bij zijn! Voordat je de hele avond slangenpunch kunt slurpen en door de stad kunt griezelen moet je natuurlijk een goed kostuum hebben. Zet een heksenmuts op en doe wat spinnenwebben in je haar en je bent aardig op weg. Een nieuwe variatie op Frankenstein is ook niet verkeerd. Er zullen ook vast mensen zijn die geen ouderwets kostuum meer willen en liever met de tijd mee gaan. De Amerikaanse Mark Rober heeft voor hen een alternatief: Kostuum gevonden? Nu nog het feestje. Op verschillende locaties in Utrecht ben je vandaag of morgen welkom om elkaar lekker bang te maken. Dat de drank (of het bloed) rijkelijk mag vloeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.