Utrecht Marathon komt terug in 2015

Vorige maand kwam er voor het eerst in tijden weer een halve marathon naar Utrecht tijdens de Singelloop. Maar een marathon, die was niet te lopen. Daar komt volgend jaar verandering in, de Utrecht Marathon is namelijk terug.

fGiZe3PQAfgelopen donderdag werd bekend gemaakt dat op zondag 22 maart 2014, na twee jaren van afwezigheid, weer een nieuwe editie van het loopevenement zou plaatsvinden. De inschrijving opende dezelfde dag al. Niet alleen de hele marathon is na twee jaar afwezigheid terug, ook de halve marathon, 10 km, 5 km en 1 km (kidsrun) kunnen gelopen worden.

Het parcours voor de hele marathon is twee keer het rondje van de halve marathon en begint op het Utrecht Science Park, waar het ook eindigt, en gaat onder andere langs de Dom, de singels en de Maliebaan. Ook de gemeente Bunnik wordt aangedaan. Het volledige parcours kan je hieronder bekijken.

Ga jij je inschrijven voor de Utrecht Marathon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.