De Willem top 4!

Willem Brandenburg (52), beter bekend als Willem, is misschien wel de meest energieke scootmobielrijder van Nederland. Hij praat graag en deelt zijn verhalen openhartig met iedereen die het wil horen. Willem is werkzaam als ervaringscoach bij stichting Doen & Laten. “Via die weg probeer ik mensen uit de shit te helpen”, ligt Willem toe. 

Door Willems spierziekte aan zijn benen gaat lopen moeizaam en rijdt hij noodgedwongen in een scootmobiel. Niet wat hij hoopte, maar ook hier maakt hij met zijn positieve instelling iets “leuks” van. Willem is namelijk bezig met het opzetten van een scootmobielclub van Utrecht.

“Hiermee hoop ik mensen naar buiten te krijgen. De meeste oudjes met een scootmobiel zitten namelijk vooral thuis. Zonde! We moeten erop uit trekken met z’n allen”, vertelt Willem enthousiast terwijl hij naar buiten wijst. “We kunnen zo veel leuke dingen doen!”

Zoals te zien is in de uitsmijters van Campustalk scheurt Willem op zijn scootmobiel heel Utrecht door. Omdat wijzelf niet genoeg van deze beelden kunnen krijgen, hieronder de top 4 uitsmijters met Willem!

 

Eén gedachte over “De Willem top 4!

  • 17 januari, 2015 om 23:31
    Permalink

    Willem heb gelijk er word veel teweinig
    Gedaan ga door met scootmobielclubutrecht.n.l

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.