Find Sam and his band in Slumberland

“Find us in Slumberland: de naam is gebaseerd op het schimmenrijk tussen het bewuste en het onbewuste, tussen het rationele land van de dag en het dromenland van de nacht”, zo omschrijft Sam de Smit zijn band. Wij hebben Sam, de drummer van de band, een week gevolgd. Bij de Herman Brood Academie, tijdens de repetities en in Paradiso. Want ja, daar stonden ze.

Sam de Smith Photocredits: Mirre Wijnja Photography
Sam de Smith
Photocredits: Mirre Wijnja Photography

Sam is begonnen met drummen toen hij negen jaar oud was. Vanaf zijn zestiende is hij serieus muziek gaan maken. Sam koos voor de Herman Brood Academie omdat het een goede opstap is naar het conservatorium. De Herman Brood Academie is fijn omdat het gericht is op het praktische deel van muziek maken en minder theoretisch. De studenten moeten veel optreden, er wordt veel aandacht gespendeerd aan bandvorming en er wordt veel genetwerkt binnen de muziekwereld.

Sam heeft de andere bandleden van Find Us In Slumberland op de HBA ontmoet. Het was eerst een singer-songwriters  duo van Robin de Geus en Sophia Keck. Dat liep goed, maar ze waren op zoek naar een groter geluid en daarom hebben ze Sam als drummer gevraagd en Hugo Zuiker als bassist.

WAT ZIJN JULLIE MOOI FIND US IN SLUMBERLAND! #hbaontour #paradiso #amsterdam

Een foto die is geplaatst door hbaontour (@hbaontour) op

Zaterdag 21 februari stonden ze in Paradiso en wij van CampusTalk waren daarbij! Luister en laat je door de muziek leiden naar een warme mysterieuze droom waar je pas weer uit ontwaakt als de muziek stopt.

Ben je benieuwd naar de uitzending van afgelopen week van CampusTalk. Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.