De creme de la creme van vlogland

En bestaan ontzettend veel vlogs er ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Maar welke vlogs zijn nou echt de moeite waard? Campusblog zocht het voor je uit!

Beauty Gloss van Mascha Feoktistova
Macha heeft een van de eerste en meest bekeken beautyblogs in Nederland. Ze schuift regelmatig bij programma’s als RTL Boulevard aan om over vrouwelijke schoonheid en make-up te praten. Haar hobby groeide uit tot een baan: iedere dag trekt haar website zo’n 110.000 unieke bezoekers. Die zijn voornamelijk op zoek naar filmpjes waarin wordt uitgelegd hoe je die ene look ook bij jezelf voor elkaar krijgt. Hieronder vertelt Macha iets over haar eerste vijf jaar als vlogster:

DitIsMilan van Milan Knol
Milan vlogt op een humoristische manier over zijn dagelijks leven en kent zelfs een parodie van een fan. Deze vlogger werkt niet alleen met filmpjes op YouTube, waar hij ongeveer een half miljoen volgers heeft, maar hij grapt ook op Twitter en Snapchat. Naast DitIsMilan beheert hij ook Man Met Schnor en DagelijksHaaDee.

StukTV van Giel, Stefan en Thomas
Iedere week gaan drie gasten aan de slag met de opdrachten die ze van hun volgers krijgen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Van overnachten in een dierentuin tot aan een bezoekje brengen aan London, maar dan zonder geld. Bekijk hieronder of het ze gelukt is om een nachtje tussen de beesten te slapen:

Wil je weten hoe je zelf zo’n vlag maakt? Kijk dan hier onze uitzending terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.