De Stadstuin

In de uitzending van donderdag 15:00 uur viel te zien hoe Michiel van Wickeren de sociale cohesie in de buurt wil stimuleren via De Deelkelder. Wat je niet zag is dat Michiel een kantoorruimte heeft in De Stadstuin in Utrecht: een bloeiende werk- en ontmoetingsplaats voor ondernemers.

Het kantoor van De Stadstuin bevind zich aan de Europalaan. Het idee achter de Stadstuin is om leegstaande kantoren een nieuwe bestemming te geven. Hierbij wordt de focus gelegd op kansarme kantoorgebouwen in stedelijk gebied. Lage huren staan hierbij centraal.

Afgezien van het aanbieden van werkplekken, geeft De Stadstuin ook de ruimte aan creatieve initiatieven, zoals Opgedoekt: een zwerfbioscoop die door Utrecht trekt.

Luister wat Michiel te zeggen heeft over De Stadstuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.