Eg Uteregs

In de uitzending van CampusTalk heb je een item kunnen zien over een Utrechts gezegde. In de rubriek ‘Eg Uteregs’ besteden we aandacht aan de mooiste Utrechtse wijsheden, gezegdes en bijnamen. De rubriek ging van start met het volgende item:

“Oeterpetoeter op d’Ouwegrâch” lijkt dus van alles te kunnen betekenen, maar het kan zijn dat je deze uitspraak allang kent. Maar mocht je nou, net als de mensen die wij op straat spraken, geen idee hebben wat Jan Geitenbeek zegt dan geeft hij hier het antwoord.

Ben je nou nog niet bekend met onze Jan Geitenbeek, kijk dan hier even een filmpje over onze eigen ras-Utrechter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.