Senioor en single: hier zijn je opties!

Ben jij, je moeder of je buurman al een tijdje alleen en weet je niet hoe je dit kunt veranderen? Wees niet langer gevreesd, je bent niet de enige. Hieronder een aantal dingen die je kunt doen om een partner te vinden.

* Een vloek of zegen: dating-sites. Velen van jullie zijn vast wel bekend met datingsites als Lexa of Parship. Maar hoe betrouwbaar zijn die datingsites nou eigenlijk? Dat heeft Kassa voor je uitgezocht. Dus voor je je ergens aanmeldt, kun je het beste eerst hier de video van Kassa over datingsites bekijken:

* Naast datingsites kun je ook terecht bij relatiebemiddelingsbureaus zoals Mens en Relatie. Hier werken consulenten die je telefonisch of via mail kunnen adviseren over liefde en relaties. Je krijgt eerst een persoonlijk gesprek met een consulent, die vervolgens voor jou opzoek gaat naar een persoonlijke match voor jou. Dan is het tijd voor het eerste afspraakje!

* Iets dat steeds populairder wordt onder senioren: Speeddaten! Mocht het je allemaal niet snel genoeg gaan, zoek dan gelijk een datum en locatie uit, en meld je aan!

En als je het echt niet meer weet, kun je altijd nog een verkapte oproep als deze plaatsen in je supermarkt:
supermarkt oproepje

Wellicht heb je in de uitzending van CampusTalk kunnen zien dat Wim tegen al zijn verwachtingen in voor het eerst verliefd is geworden. En het is wederzijds! Dit heeft hij te danken aan de dochter van zijn kersverse vriendin, die SBS had gemaild nadat ze een aflevering van Schoon Genoeg met Wim als kandidaat had gezien. Hierin deed Viktor Brandt voor Wim een oproepje aan de vrouwen. Wil je deze uitzending terugkijken? Klik hier!

 

Wil je de uitzending van CampusTalk terugzien? Klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.