Hoe flirt je in de supermarkt?

Singles kunnen gerust hun datingterrein omzetten van café naar de supermarkt. Het is namelijk een trend om te flirten in de supermarkt. De datingtrend is overgewaaid vanuit Amerika.

Je hebt zelfs een Facebookpagina waarop je achteraf nog anoniem een bericht kunt plaatsen als je iemand in de supermarkt hebt gezien die je leuk vindt en niet op diegene bent afgestapt. Brits onderzoek toont aan dat veel vrouwen niet alleen gaat boodschappen voor brood, maar ook voor een mogelijke echtgenoot. Met resultaat: 6% van de ondervraagde vrouwen zegt al eens met een man die ze hebben leren kennen in de supermarkt te hebben gedatet. 2% heeft zelfs de ware liefde gevonden en trouwde met een man die ze in de supermarkt heeft leren kennen. Bovendien ruilt 13% weleens telefoonnummers uit in winkels.

Wil je in de smaak vallen bij iemand waarmee je een praatje wilt maken in de supermarkt? Koop dan hetzelfde product als degene die je leuk vindt! 63% van de ondervraagden zegt dat ze zich meer aangetrokken voelen tot mensen die hetzelfde kopen als jij. Veel mensen vinden de supermarkt bovendien een makkelijkere plaats om een praatje te slaan dan een café. Luister voor meer tips hoe je iemand in de supermarkt kan versieren naar een interview met versiercoach Tim Veninga:

Foto: Flickr/Amy Schumer (license)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.