Reptielen in huis

Het thuis houden van reptielen is niet voor iedereen weggelegd. Er komt een hoop bij kijken om zo’n dier een goede huisvesting te bieden. Denk aan de juiste voeding en het soort omgeving waarin het dier het beste tot zijn recht komt. Utrechtse reptielen expert Sebastiaan Scheffer legt uit waar je nou allemaal rekening mee moet houden als je nadenkt over het in huis halen van een slang of een leguaan. Dat gaat namelijk net iets anders dan bij een kat of een hond.

Nieuwsgierig geworden? In het boek Geïllustreerde Terrarium Encyclopedie lees je welke soorten reptielen thuis te houden zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.