Tim en Tom Coronel gaan net zo lang door met Dakar tot ze beiden finishen

Tweelingbroers Tim en Tom Coronel deden in januari samen mee aan de Dakar Rally in Zuid-Amerika. Tom wist de Rally uiteindelijk uit te rijden en maakte er een documentaire over, Tim moest opgeven. De broers hebben nu afgesproken om net zo lang met Dakar door te gaan tot ze allebei de finish halen.

Op 2 januari 2016 gaat de Dakar Rally in Buenos Aires van start. Tim wil zo hoog mogelijk eindigen in het klassement, Tom gaat mee als ‘razende reporter’ en zal voor RTL 7 verslag doen van de Nederlandse deelnemers die in de problemen komen. Dat was de vorige keer ook de bedoeling, maar toen had hij zijn handen vol aan zijn eigen race. Die tocht vol rampspoed en emoties is vastgelegd in de documentaire¬†‘Dakar, I love it, I hate it’.

Naast Tim en Tom kent Dakar 2016 nog 43 andere Nederlandse deelnemers, ruim veertien procent van het deelnemersveld komt uit ons land.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.