Het WK-Knakworsten eten

Vanavond staat het ‘WK-Knakworsten eten’ op de agenda in Nijmegen. Elf deelnemers gaan strijden om de prestigieuze titel: ‘Wereld Kampioen Knakworsten eten’ . Deze zal de allereerste poging voor het Guinness World Records zijn. Volgens organisator Jeroen Otten was er nog niet een degelijke eetwedstrijd in Nederland. Hotdogs, pizza’s en dergelijken waren al bekend in het buitenland, maar een versie van de oer-Hollandse knakworst was er nog niet.

Je zou denken dat dit hele evenement gesponsord is door het merk ‘Unox’, maar die doet hier niet aan mee. Otten heeft contact gezocht met Unilever, echter zag het bedrijf dit evenement niet als ‘gezond’ en verleende niet hun naam.

Een tip van Jeroen aan de deelnemers: “Niet kauwen, maar slikken.” Over het algemeen altijd een goed advies als je het over worst hebt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.