Daten op latere leeftijd

Daten op latere leeftijd  wordt door velen als spannend ervaren. Vaak komen 50 plussers uit een lange relatie of huwelijk gestapt op het moment dat zij zich opnieuw in het dating circuit begeven.  Volgens datingexperts was er in de maand januari een piek te zien wat het aantal aanmelding op datingsites betreft. In de uitzending van Campuscam  heb je kunnen zien hoe DokterDate Marcia Chong, datingadvies geeft aan de 46-jarige Michelle van Mackelenbergh. 

Er zijn verschillende soorten datingsites waar de 50 plusser  zich op kan vermaken. Zo heb je de site 50 Plus Match. Op deze site is inschrijving gratis en kun je ook via de mobiele app  onderweg met elkaar in contact blijven. Het uiteindelijke bedrag voor de lidmaatschap is niet meteen terug te lezen op de site.  Ook worden er  groepsactiviteiten georganiseerd, zodat je ook op een andere manier singles kunt ontmoeten. De site is inmiddels ook actief in andere landen, dus leden kunnen nu ook internationaal op zoek naar een partner.

Datingsite Nieuwerelatie.nl, stort zich op mensen  in de leeftijd van 40 jaar en ouder, die een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe partner.  De site is actief in Nederland en België. Zij proberen met hun lage tarief aan inschrijvingsgeld, meer leden aan te trekken.

VijftigPlusDating is een site die je drie dagen gratis kennis laat maken met andere singles. Je kunt niet alleen op een gewone manier chatten met elkaar, je kunt ook video-chatten om een betere indruk te krijgen van je gesprekspartner. De site richt zich voornamelijk op 50 plussers. Op deze site is niet met een eerste oogopslag te zien wat een uiteindelijk lidmaatschap kost.

Relatieplanet is een site die zich richt op doelgroep  35 tot 65 jaar. Ook op deze site kun je je in de eerste instantie gratis inschrijven. Uiteindelijk kun je met een betaald lidmaatschap van 6 euro per maand, gebruik maken van alle diensten.

Wil je eerst nog wat datingtips voor dat je zelf aan de slag gaat? Klik dan op het onderstaande filmpje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.